En del av hitta.se

VVS-företag och rörmokare

Jämför offerter från VVS-företag och rörmokare nära dig. Beskriv ditt VVS-projekt och få offert!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagRörmokare

Letar du efter en duktig rörmokare? Då har du hittat rätt! Oavsett om du ska installera en diskmaskin eller en vattenkran utomhus så hittar du rätt proffs hos oss.

Rörmokarna är alltid efterfrågade, så de är ofta intresserade av att hjälpa till med installation av vatten- och värmesystem eller att lägga nya avloppsrör och tappvattenrör i din bostad. Via oss kommer du i kontakt med rätt proffs inom VVS, rör och bad!

Tips: Offerter från rörmokare

Tänk på att de VVS-firmor som du begär in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av rörmokaren i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Har du inhandlat VVS-prylar eller ska företaget göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt VVS-uppdrag?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Rörmokaren kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

VVS bygg och försäkring

När du bygger ut, renoverar om badrummet, eller när du planerar för ett nytt gästhus så är det alltid viktigt att en duktig rörmokare installerar och monterar allt inom VVS och bad.

Försäkringsbolaget vill att proffs utför arbeten kring våtrum och det är inte säkert att försäkringen täcker skador som uppstått om du installerar avlopp och tappvattenrör själv.

Via oss hittar du rätt expert inom VVS, oavsett om du önskar hjälp med hjälp i Stockholm, Göteborg, Solna, Helsingborg, Gävle, Vellinge, Lund eller i Västerås.

ROT-avdrag för rörmokare

Vid renovering av din egen bostad eller sommarstuga så kan du ha möjlighet till ROT-avdrag för ditt rörmokeriarbete. För bostadsägare som äger sitt hus, villa eller lägenhet så erbjuds ROT-avdrag för 30 procent av arbetskostnaden. För just VVS-projekt inom rör och bad så är ofta arbetskostnaden en stor utgift så det kan bli ett betydande avdrag som VVS-firman drar av på fakturan.

Populärt

Att anlita rörmokare inom olika typer av VVS-uppdrag är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Och även i Solna, Helsingborg, Gävle, Vellinge, Lund eller i Västerås!


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.