En del av hitta.se

Jämför offerter från målare

Jämför offerter från målerier i ditt närområde. Vill du anlita en duktig målare? Beskriv ditt målerijobb!

Ange i kvdratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagMålare

Söker du en duktig målare? Via oss på proffs kan du enkelt hitta rätt måleri för olika typer av målningsuppdrag. Kanske vill du få hjälp med målning av väggar och tak. Du kanske vill måla fasaden, en trappa – eller sätta upp nya vackra tapeter på väggen?

Ett expert inom målning är även proffs på grundarbeten som inkluderar skrapning, slipning och spackling. Arbeten som ofta kräver många års erfarenhet för att bemästra tidseffektivt samtidigt som det utförs korrekt.

Beskriv ditt uppdrag inom målning så noga som möjligt och jämför sedan de offerter du får från de intresserade målerifirmorna!

Tips: Offerter inom målning

Tänk på att de målerifirmor som du vill jämföra behöver veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av målaren i detalj? Behöver du kanske hitta mer expertis inom byggnation?
  • Har du inhandlat färger / tapeter eller ska målerifirman göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt målningsuppdrag?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Målerifirman kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Målare i Stockholm

I Stockholm anlitas ofta målare vid både stora och små renoveringsarbeten, och oavsett om du är en privatperson, representerar en BRF eller ett företag – så hittar du enkelt duktiga målare i Stockholm genom vår smarta offerttjänst.

Via oss hittar du rätt expert inom både invändig och utvändig målning, eller när du önskar proffshjälp med tapetsering i din villa eller i ditt hus. Vi har målare anslutna i hela Stockholms län, så även om du bor lite längre bort från stadskärnan så hittar du enkelt en bra målerifirma via oss på Proffs.

Representerar du en BRF eller ett företag i Stockholm så kan du hitta rätt målerifirma för hjälp med trapphusmålning, målning av fasad eller målning i flerbostadshus.

När du lämnar din projektbeskrivning så kan du med fördel önska att det ska finnas en nöjd-kund-garanti på det utförda arbetet, något som de flesta målerier erbjuder om du frågar!

Målare Malmö

I Malmö anlitas ofta målare vid både stora och små målerijobb, och via vår smarta tjänst så hittar du enkelt rätt målare i Malmö som kan hjälpa dig att måla både invändigt och utvändig!

Vi har många målare anslutna i hela Malmö, så även om du bor avsides från stan så kan du enkelt hitta rätt proffs till ditt målningsprojekt.

Det är vanligt att BRF:er (bostadsrättsföreningar) anlitar målare via oss på Proffs. Populära uppdrag är då trapphusmålning, fasadrenovering och målning i flerbostadshus runt om i Malmö.

Tapetsering

Vill du tapetsera om eller måla över en tapet? Via oss hittar du rätt proffs som hjälper dig att fräscha upp ett eller flera av rummen i ditt hus eller i din lägenhet. En målerifirma kan hjälpa dig med väggtapetsering – antingen med dina egna inhandlade tapeter, eller med tapeter som målerifirman hittat åt dig. En målerifirma kan tapetsera de flesta typer av tapeter, både av enklare sort men även när det kommer till mer avancerade tapetseringsuppdrag, som med vävtapet eller mer traditionella och “gammeldags” tapeter.

Måla nytt hus

Det är viktigt att underarbetet som görs vid nybyggnation blir så bra som möjligt. Annars kommer det snabbt att uppstå skavanker som du sedan irriterar dig på och som du sedan vill åtgärda i ett senare skede.

Se till att anlita proffs som du hittar via oss. Då kan du känna dig trygg i att måleriarbetet blir riktigt bra vid din nybyggnation eller ombyggnation. Kräv nöjd-kund-garanti så kommer du att känna dig ännu mer trygg i att underarbetet och det efterföljande målningsarbetet blir väl utfört!

Vid nybyggnation gäller däremot inte ROT-avdraget. Mer fakta om ROT och målning hittar du nedan!

ROT-avdrag för målning och tapetsering

Det företag du väljer att anlita ser till så att du får 30 procents avdrag på arbetskostnaderna för ditt måleriuppdrag, om du är berättigad till ROT-avdrag. Är du över 18 år så har du rätt att göra avdrag på maximalt 50.000 kronor per år och per person i det ägda huset eller sommarstugan. ROT-avdrag gäller enbart vid renovering av ditt befintliga hus och gäller inte för hus som är nyare än fem år. Mer information om ROT och hur mycket du kan få i avdrag hittar du hos Skatteverket.

Populärt

Att anlita målare är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.