Jämför offerter: Kontorsflytt

Jämför offerter från kontorsflytt-företag i ditt närområde. Hjälp att flytta kontor? Beskriv ditt uppdrag!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagKontorsflytt

Flytt av kontor

Har ditt kontor blivit för stort eller för litet? Då är det dags att anlita en flyttfirma för kontorsflytt! Via oss kommer du i kontakt med proffs som är specialiserade inom flytt av kontor. De har alla lastbilar och verktyg som krävs för att skrivbord, möbler och övriga inventarier flyttas snabbt och säkert.

Flytt av kontor behöver en hel del planering för att det ska gå smärtfritt. När planeringen är klar så kan ni skicka in planen som ett underlag i din projektbeskrivning. Med ett möte på plats – och en lista på alla inventarier som ska flyttas – så kan flyttfirman räkna ut kostnaden för flytten och även ge dig ett fast pris i offerten.

Tips: Offerter inom kontorsflytt

Tänk på att de flyttfirmor som du tar in offerter från vill veta en hel del för att kunna ge dig ett korrekt pris för din flytt av kontor.

  • Vad ska utföras av flyttfirman i detalj? Har ni på kontoret redan packat kartonger innan?
  • När ska flytten ske?
  • Från A till B, var flyttar du ifrån och vart sker flytten till?
  • Kräv ansvarsförsäkring vid kontraktsskrivning.
  • Behövs flyttlådor levereras innan eller finns det redan?

Flyttfirman kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Kontorsflytt i Stockholm

I Stockholm finns det många företag som både växer och minskar i storlek. Därför är kontorsflytt en väldigt populär kategori i just Stockholm.

Beskriv var i Stockholm du ska flytta dina inventarier så återkommer en flyttfirma nära dig med en offert för din kontorsflytt! Om din kontorsflytt är riktigt stor, glöm inte att önska ett möte på plats så att flyttfirman kan se vilka förutsättningar som gäller för just din flytt.

Populärt

Flytt av kontor, kontorsflytt, är mycket populärt i storstadsområden där det finns många företag. Som i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige där det finns många företag.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.