En del av hitta.se

Hitta rätt isoleringsföretag

Jämför offerter från isoleringsföretag i din stad. Vill du anlita ett isoleringsproffs? Beskriv uppdraget!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagIsolering

Många väljer gullfiberisolering när de vill isolera allt från väggar till golv. Men det finns många andra typer av isolering som lämpar sig bättre i andra miljöer. Vanliga material är då isolering av cellplast på platser med fukt, eller att spruta in lösull för att isolera vinden. Om du vet någorlunda vad du vill isolera men vill få råd och experthjälp av ett proffs, då finns det några bra tips som du kan använda.

Tips: Offerter inom isolering

Tänk på att de isoleringsföretag som du tar in offerter från vill veta hur stor yta som önskas isoleras (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av isoleringsföretaget i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Har du inhandlat isolering eller ska företaget göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt isoleringsprojekt?

Företaget som arbetar med isolering kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Isolera vinden

Vill du isolera vinden? Då har du kommit rätt! För att hålla huset varmt och energieffektivt så är det bra att ha en ordentlig “mössa” på huset. Värmen stiger och om vinden inte är tillräckligt isolerad så smiter en hel del av värmen ut. Värme som du då måste slösa ny energi för – för att hålla ditt hus varmt.

Att isolera vinden är en smart och ekonomisk lösning där arbetet dessutom är berättigat för ROT-avdrag, och idag är det många som väljer lösull som val när det är dags att isolera vinden. En lastbil eller bil sprutar då in lösullen genom en slang och upp på din vind samtidigt som ett proffs sprider ut isoleringen på vinden.

Isolering Stockholm

Söker du hjälp med isolering i Stockholm så är du knappast ensam. Många i vår huvudstad isolerar allt från fritidshus till villor när de känner att elräkningen är för hög, att det drar kallt eller när de bygger nytt.

Vid en nybyggnation så isoleras allt från grund, väggarna, fönstren och vinden – så hittar du rätt isoleringsfirma som kan erbjuda dig bra priser på materialet så kan du spara många tusenlappar. Isoleringsproffsi Stockholm hittar du såklart via oss på proffs.se!

ROT-avdrag vid isolering

Arbete vid isolering och vid isolering av vind i ditt helägda eller delägda hus är berättigat till ROT-avdrag om det rör en renovering av befintlig byggnad äldre än fem år. Är det en nyproduktion så är däremot ROT-avdrag inte tillåtet. ROT-avdrag för isolering gäller endast för det utförda arbetet och inte för materialet, men jämför du flera isoleringsföretag så kan du säkert se att vissa ger dig bättre priser på det tänkta materialet – så det lönar sig alltid att jämföra offerter!

Populärt

Att isolera och isolera vinden är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.