En del av hitta.se

Hitta rätt elektriker

Jämför offerter från elektriker i ditt närområde. Vill du anlita ett proffs? Beskriv ditt projekt!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagElektriker

Behöver du hjälp att hitta en elektriker? Beskriv då ditt projekt här på proffs.se och jämför prisförlag från elektriker nära dig. Du får oftast hjälp om du har ett lite större eluppdrag på gång – som elinstallation av ett elskåp utomhus eller inomhus. Elinstallation där dragning av ny el ingår är alltid någonting som en elfirma kan hjälpa dig med!

Tips: Offerter från elektriker

Tänk på att de elfirmor som du tar in offerter från vill veta mer konkret vad du önskar hjälp med. Är det ett lite mindre uppdrag som att installera en spiskontakt, byta strömbrytare eller att installera ett trefasuttag så kan ett telefonsamtal till en elektriker vara att föredra. Men ska du installera ett nytt elskåp och dra en hel del ny el – då är elektrikerna mer benägna att lägga ner lite tid på att skicka offerter. Att små elarbeten inte är efterfrågade är för att det alltid finns en hög efterfrågan efter elektriker.

  • Vad ska utföras av elektrikern i detalj?
  • Har du inhandlat elmaterial, eller ska elektrikern göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för din elinstallation?

Elektrikern kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

ROT-avdrag

En elektriker kan se till att du får ROT-avdrag för det elarbete som utförs i en bostad eller sommarstuga som du äger. Är ni två stycken vuxna i familjen så kan ni vara berättigade till ROT-avdrag upp till 50.000 kronor var. Perfekt om ni önskar att installera helt ny el i en sommarstuga eller i er bostad.

Elektriker Stockholm

Söker du en elektriker i Stockholm? Då har du hittat rätt! Har du ett större eluppdrag på gång så beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar elfirmor i Stockholm dig.

Elektriker i Stockholm installerar gärna elskåp och drar ny el och golvvärme – och de hjälper till med installation av allt från vägguttag till trefasuttag.

Elektriker Göteborg

Vill du anlita en elektriker i Göteborg? Beskriv ditt uppdrag (gärna ett större elprojekt) och bli sedan kontaktad av elfirmor i Göteborg som skickar prisförslag rörande ditt uppdrag. Elektriker i Göteborg uppskattar arbeten där dragning och installation av ny el ingår, gärna i ett nyinstallerat elskåp. Mindre eluppdrag som att installera vitvaror och att hjälpa till med byte av strömbrytare är arbeten som lämpar sig bäst att boka in över ett telefonsamtal.

Elektriker Malmö

Söker du efter en duktig elektriker i Malmö? Få hjälp av ett proffs! Har du ett lite större elprojekt på gång så får du ofta bra offerter att jämföra från elektriker i Malmö.

Har du ett gammalt elskåp? Då kan du hitta rätt expertis via oss för att installera ett nytt. I samband med bytet så kan det vara läge att dra om elen i villan så att allt är som det ska!

Elektriker Uppsala

Vill du hitta en bra elektriker i Uppsala? Via Proffs.se hittar du ofta en bra elfirma och du kan enkelt jämföra offerter från elektriker som arbetar i Uppsala.

De är oftast intresserade av att skicka offerter rörande störa eluppdrag. Så de mindre uppdragen där exempelvis ett eluttag ska installeras får du snabbare hjälp med om du ringer företaget. Små eljobb som tar någon timme är alltså ingenting som elektrikerna vill spendera tid att skapa offerter för.

Populärt

Att anlita elektriker är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.