En del av hitta.se

Byggprojektering och byggkonstruktion

Jämför offerter från byggprojektörer och byggkonstruktörer nära dig. Beskriv ditt större byggprojekt!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagByggprojektering

Önskar du hjälp med byggprojektering för ett större byggprojekt? Då har du hittat rätt. En expert på konstruktionsritningar och husritningar kan hjälpa dig från idé till färdigställande.

När du anlitar en byggprojektör så kan du känna dig trygg i att inga ko>stnader missas för din utbyggnad eller din nybyggnation. Få hjälp från skiss till nyckelfärdigt hus – med oss kan du enkelt hitta rätt expert inom byggprojektering och byggkonstruktion så att du i lugn och ro kan jämföra offerter från företag nära dig.

Tips: Offerter inom byggprojektering och byggkonstruktion

Tänk på att de företag som du tar in offerter från behöver ett bra underlag för att kunna räkna på antalet timmar som byggprojektören kan behöva lägga ner på ditt projekt. Därför kan det vara en bra idé att boka in ett möte där du träffar den som ska hjälpa dig med ditt byggprojekt. För avancerade och större renoveringar eller nybyggnationer så behövs en byggkonstruktör. Han eller hon är utbildad och kan det mesta kring bärighet i olika material och vad som är möjligt eller onödigt komplicerat att utföra.

  • Vad ska utföras? Beskriv ditt byggprojekt så utförligt som möjligt!
  • Behöver du hjälp med konstruktionsritningar eller husritningar?
  • Har du en budget klar för byggprojektering?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Byggprojektören kan ge dig en fingervisning innan möte hur många timmars byggprojektering som kommer att krävas om du ger ett så utförligt offertunderlag som möjligt. Men för den slutgiltiga prisbilden så kommer ett möte på plats behövas.

Konstruktionsritningar

Behöver du rita upp ditt projekt så att byggföretaget lätt förstår vad och hur någonting ska byggas? Då kan du anlita en byggprojektör som tar fram dina konstruktionsritningar.

Husritning

Önskar du hjälp med att skissa upp ett nytt hus? Då kan det antingen vara bra att anlita en arkitekt, men ofta kan ett proffs som arbetar med byggprojektering och byggkonstruktion hjälpa till att rita upp ditt drömhus tillsammans med dig.

Populärt

Att anlita en expert för att ta fram konstruktionsritningar, och för att få hjälp med byggprojektering, är populärt i för de som ska göra större om- och tillbyggnader i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.