En del av hitta.se

Jämför offerter: Badrumsrenovering

Jämför offerter från badrumsrenoverare i ditt närområde. Vill du anlita ett badrumsproffs? Beskriv jobbet!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagBadrumsrenovering

Ska du renovera ditt badrum? Då har du hittat rätt! För att renovera ditt badrum till ett bra pris och till en vettig kostnad så kan du lämna din förfrågan hos oss och få offerter från proffs. Ett tips är att beskriva ditt projekt i detalj. Ska du göra en totalrenovering av ditt badrum, vill du ha klinkers eller plastmatta och vill du byta toalettstol? Desto mer detaljerad du är kring din badrumsrenovering, desto mer korrekt blir offerten.

Tips: Offerter för nytt badrum

Tänk på att de som arbetar med våtrum och som du begär in offerter från vill veta vilka mått som gäller för ditt nya badrum (ex. kvadratmeter). Mät upp de golvytor som ska ha flytspackel och vilken typ av golvvärme du önskar – samt beskriv kaklets storlek så att plattsättaren kan räkna på hur lång tid det tar att montera.

  • Vad ska utföras av byggföretaget i detalj? Är badrumsrenoveringen en totalentreprenad som kräver VVS- och el-expertis?
  • Har du inhandlat allt material (som kakel och klinker) till badrummet, eller ska byggfirman göra det?
  • Ska badrumsrenoveringen vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt nya badrum?
  • Är finansering klar?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Byggfirman kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Fakta om våtrum och våtrumscertifikat GVK och BBV

I Sverige finns det två stycken förbund som reglerar hur nya badrum och våtrum ska byggas. Vid försäkringsärenden är det alltid bra att ditt badrum har byggts eller renoverats av ett byggföretag med godkänt våtrumscertifikat.

BBV är en förkortning för Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum. Företag som har BBV får rätt att utfärda ett kvalitetsdokument på det utförda arbetet. Dokumentet visar då att ditt badrum är byggt enligt fackmannamässig standard.

GVK är en stiftelse som arbetar för att fuktskadorna i våtrummen ska minskas. De har bland annat gett ut branschreglerna Säkra Våtrum, om är anpassade efter de myndighetskrav som finns.

När du väljer byggföretag så är det alltså en klar fördel om de har antingen ett GVK- eller BBV-certifikat.

ROT-avdrag för badrumsrenovering

Du som äger din bostad eller sommarstuga har rätt till ROT-avdrag om du tänkt renovera badrummet. ROT-avdraget har ett maxtak upp till 50.000 kronor per vuxen person och år. Så är ni två stycken som äger bostaden kan ni ha rätt till 100.000 kronor för er badrumsrenovering. Avdraget gäller för 30 procent av arbetskostnaden och mer information kring just hur mycket avdrag du har rätt till hittar du hos Skatteverket.

Badrumsrenovering Stockholm

Önskar du att bygga ett nytt badrum i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi har hundratals byggföretag som alltid är intresserade av att renovera badrum i Stockholm, och precis som vårt namn avslöjar så kan du känna dig säker på att du hittar ett riktigt proffs bland företagen som skickar offerter rörande din badrumsrenovering eller ditt nya våtrum!

Att renovera badrum är också mycket populärt i storstadsområden som i Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.