PS Inne & Utemiljö AB

Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av - enkelt, effektivt och proffesionellt utifrån dina önskemål. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt team har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Vi har ju säkert vatten certifieringar, heta arbeten mm. Kontaktperson: Patricia Lamberstam

Ta in offerter från PS Inne & Utemiljö AB

Låt PS Inne & Utemiljö AB ge prisförslag för ditt projekt! Är de fullbelagda för tillfället så får du offerter från liknande företag nära dig.

Vad behöver du hjälp med? *
Välj bland tjänster i listan

Kundnöjdhet: 4.8 av 5

5 omdöme(n)

Proffs-kontrollerad

  • F-skatt
  • Momsregistrerad
Kontrolleras 1 gång per dygn

Kontakta oss

Kontaktperson: Tel: 0700366466 E-post: info@inneute.se


Företagsuppgifter

Adress: Slånbärsvägen 9 Danderyd 18236

Organisationsnummer: 5590235817


Mer information

Du är välkommen att läsa mer om oss på följande länkar

Webbsida: Hemsida

Social medier:

20 augusti 2020
5/5 i betyg

Mycket lyhörda för våra önskemål. Mycket fint utfört arbete, effektiva och mycket trevliga och lätta att samarbeta med. Prisvärt !!!

16 juli 2020
5/5 i betyg

Snabbt svar, tydlig offert och bra pris. Proffsigt genomförande och rask återkoppling. Rekommenderar Patricia och team varmt.

04 juli 2020
4/5 i betyg

Häckklippningen gick alldeles utmärkt och var snabbt levererad. Komplettering av gången genomfördes enl den offert som vi fått och vi är nöjda med arbetet. Allt fungerade bra och idag lördag 4 juli skedde bortforsling av material. Gången som kompletterades var ca 8-9 kvm.

23 juni 2020
5/5 i betyg

null

  • Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten - Auktorisationer
  • Ansvarsförsäkring - Behörigheter
  • Heta Arbeten - Certifieringar