En del av hitta.se

Hitta rätt stenläggare

Jämför offerter från stenläggare och plattsättare i ditt närområde. Beskriv ditt stenläggareprojekt!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagStenläggning

Är du på jakt efter en expert på stenläggning? Oavsett om du behöver hjälp med att anlägga en grusgång eller att bygga en stenmur så kan ett företag som arbetar med stenläggning hjälpa dig! Anlita ett proffs för stenläggning, beskriv ditt arbete och jämför enkelt offerter från stenläggare nära dig!

Tips: Offerter inom stenläggning

Tänk på att de stenläggare som du tar in prisförslag från vill veta de mått som gäller (ex. höjd, bredd och längd) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av stenläggaren i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Har du inhandlat materialet, som stenplattor, grus eller markduk – eller ska markentreprenören göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för din stenläggning?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Stenläggaren kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Bygga stödmur

Många önskar hjälp med stenläggningar vid gångar och uppfarter – och när du ska bygga en trappa så kan ofta en stenläggare hjälpa dig att bygga en snygg trappa.

En populär tjänst som ofta behövs för de som bor på sluttande tomter är att hitta rätt expertis för att bygga en stödmur.

Stödmuren håller marken på plats och syns ofta vid en väg eller vid en uppfart. Det är vanligt med stödmurar ut mot gatan och efter några årtionden kan stödmuren behöva repareras.

En stenläggare eller murare kan hjälpa dig med att bygga en rejäl och hållbar stödmur som håller jorden eller gruset på plats!

Stenläggning pris

Slutnotan för ett stenläggningsprojekt varierar stort beroende på vilka önskemål du har. Mängden timmar för underarbetet påverkar även priset. Så för att ta reda på hur mycket just ditt projekt kommer kosta är det alltid bäst att ta in prisförslag och boka in möten med de företag som visat intresse för stenläggningen.

ROT-avdrag för stenläggning

Stenläggning och plattsättning är tyvärr inte arbeten som är godkända för ROT-avdrag. Men när du ska bygga en ny utvändig entré eller trappa som är sammanbyggd med huset så är arbetet berättigat till ROT-avdrag. Du får då 30 procents avdrag på arbetskostnaden upp till det årliga maxtaket på 50.000 kronor per myndig person som äger huset eller sommarstugan.

Populärt

Stenläggning är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.