En del av hitta.se

Snickare och renovering

Jämför offerter från bra byggföretag nära dig. Dags att renovera hemma? Beskriv ditt byggprojekt!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagSnickare och hantverkare

En snickare hjälper till med träarbeten och anpassar och installerar allt från dörrar till fönster – eller hjälper till med uppregling av väggar och ser till så att slutresultatet på monteringen av finsnickerier blir i toppklass.

En snickare har ofta god kunskap om material, byggregler och arbetssätt för att ro ditt byggprojekt i hamn – och populära kategorier hos oss som kräver en snickare är när du önskar att bygga nya innerväggar eller när du vill montera träpanel inomhus.

Tips: Offerter från snickare

Tänk på att de snickerier och byggföretag som du tar in offerter från behöver veta de mått som gäller (ex. antal kvadratmeter) och att du beskriver uppdraget så utförligt som möjligt.

  • Vad ska utföras av hantverkaren i detalj? Behövs annan expertis?
  • Har du redan köpt byggmaterial eller ska byggföretaget göra det?
  • Önskar du ha uppdraget utfört ett visst datum?
  • Vilken total budget har du för renoveringen eller nybyggnationen?
  • Är finansiering ordnad?
  • Har du särskilda önskemål om referenser och antalet års erfarenhet i branschen?

Byggföretaget kan helt enkelt ge dig en bättre offert om de har så mycket information som möjligt om uppdraget.

Snickare Stockholm

Söker du en snickare i Stockholm? Då är du inte ensam! I Stockholm är det populärt att anlita en duktig snickare vid renovering i äldre hus och lägenheter. Då är en snickare med lång erfarenhet att föredra tack vare alla de olika vinklar, mått och andra förutsättningar som kräver goda fackkunskaper – så att renoveringens slutresultat blir extra bra! Ett tips är att alltid begära referenser på liknande projekt innan du anlitar din nya snickare i Stockholm.

Snickare Göteborg

I Göteborg så anlitas snickare ofta för avancerade altanarbeten och när listverk och annat som kräver fingerfärdighet ska byggas.

Vissa snickare i Göteborg är specialiserade kring finsnickeri inom möbelproduktion, andra inom renovering av kök – och de flesta kan det mesta som krävs för uppregling av väggar, golv och tak – samt liknande typer av snickeriarbeten.

När du anlitar en snickare i Göteborg så är det viktigt att du ska känna dig trygg i att du gjort ett bra val. Byggföretaget kommer vara i ditt hem en hel del – så boka in ett möte med byggföretaget och lär känna snickaren lite bättre!

ROT-avdrag för snickare

Vid renovering av din egenägda bostad så kvalificerar sig de flesta för ROT-avdrag. För de som äger sitt hus, villa eller lägenhet så erbjuds ROT-avdrag för 30 procent av arbetskostnaden. För just byggprojekt så är ofta arbetskostnaden en stor utgift så det kan bli ett betydande avdrag som byggfirman drar av på fakturan om du är berättigad för ROT-avdrag. Mer information om snickare och ROT hittar du hos Skatteverket.

Populärt

Offerter från snickare är populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.