Få offerter: Målning utvändigt

Jämför offerter från måleriföretag i ditt närområde. Vill du måla fasaden eller utomhus? Beskriv ditt uppdrag!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagMåla hus

Ska du måla om huset? Då har du hittat rätt! Via oss hittar du rätt målerifirma för ditt målningsjobb! Få hjälp med målning av fasaden, dina fönster, ytterväggarna, vindskivor och målning av ditt plåttak. Njut av ditt nymålade och nyrenoverade hus utan att behöva lyfta ett finger. Beskriv ditt “måla om huset”-uppdrag och kom i kontakt med bra målerifirmor nära dig.

Tips: Offerter inom utvändig målning

Tänk på att de målerifirmor som du begär in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av målaren i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Har du inhandlat färg till fasaden (eller taket) eller ska byggfirman göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt målningsuppdrag?
  • Är finansiering klar?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Måla om huset

När din färg blivit sliten och flagnar så kan det vara dags att måla om huset. Slipp slipa och slita – och njut av ditt nymålade hus utan att lyfta ett finger! De flesta brukar få en rejäl “wow-känsla” efter att huset fått ny färg. Det är alltid en stor skillnad i upplevelse före och efter ditt hus målats om!

När du ändå ska måla om huset så kanske det är dags att få en ny kulör på villan, huset eller sommarstugan. Du kanske vill byta ut färgerna på fönstersnickerier, fönsterfoder och vindskivor? Be då målerifirman om råd och be målaren att testa lite olika färgkombinationer innan du bestämmer dig.

När du anlitar en professionell målare via oss så är ett bra tips att be om nöjd-kund-garanti för extra trygghet!

ROT-avdrag för målning utvändigt

Det företag du väljer att anlita för ditt målningsarbete utomhus ser till att du får 30 procents avdrag på arbetskostnaderna för ditt måleriuppdrag – om du är berättigad för ROT-avdrag.

Renoverar du ditt ägda hem eller sommarstuga så kan du få ROT-avdrag för målning av fönster, panel, fasad, fönsterfoder, vindskivor – och även för målning av ditt tak!

Är du över 18 år så har du rätt att göra avdrag på maximalt 50.000 kronor per år och per person i det ägda huset eller sommarstugan. ROT-avdrag gäller enbart vid renovering av ditt befintliga hus och mer information om ROT och hur mycket just du kan få i avdrag hittar du hos Skatteverket.

Populärt

Att anlita en målare för målning utvändigt är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.