Få offerter: Målning invändigt

Jämför offerter från målare i ditt närområde. Ska du måla invändigt? Beskriv ditt projekt!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagMålning invändigt

Söker du en målare för ett projekt som rör målning invändigt? Då har du hittat rätt!

Via oss hittar du professionella målare som målar innertak, målar på tapet, golv och annat i din bostad eller sommarstuga!

En målare vet hur förarbetet med spackling, slipning och skrapning ska utföras på bästa och snabbaste sätt och du slipper då spendera väldigt mycket tid på målning och förarbete.

En målare är dessutom ofta tre gånger snabbare i sitt utförande av hantverket än vad en hemmafixare är – och slutresultatet blir nästan alltid bättre när du valt att anlita en professionell målare!

Tips: Offerter inom målning invändigt

Tänk på att de målerifirmor som du tar in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av målaren i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Har du inhandlat färg / tapeter, eller ska målerifirman göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för ditt måleriuppdrag?
  • Är finansiering klar?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Målerifirman kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Takmålning – måla innertak

Många som ska måla hemmet eller fritidshuset väljer att måla innertaket så att det är en fräsch vit färg i taket på det nyrenoverade huset. En duktig målerifirma är noggranna med förarbetet då de avlägsnar föråldrade band mellan takgipsskivorna, skrapar bort gammalt spackel och lägger på nytt utan skiftningar uppstår i den målade ytan. Målerifirman har rätt verktyg för takmålning och de är snabba med att täcka dina golv och andra ytor som inte ska få färg på sig.

ROT-avdrag för målning invändigt

Det företag du väljer att anlita för ditt målningsarbete inomhus ser till att du kan få 30 procent avdrag på arbetskostnaderna för ditt måleriuppdrag.

Renoverar du ditt ägda hem eller sommarstuga så kan du få ROT-avdrag för målning av snickerier som dörrkarmar, socklar, lister, fönster, trappor, räcken och självklart även för målning av innertak och väggar.

Är du över 18 år så har du rätt att göra avdrag på maximalt 50.000 kronor per år och per person i det ägda huset eller sommarstugan. ROT-avdrag gäller enbart vid renovering av ditt befintliga hus. Mer information om ROT och hur mycket du kan få i avdrag hittar du hos Skatteverket.

Populärt

Att anlita proffs för målning invändigt är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.