En del av hitta.se

Få offerter: Löpande fastighetsskötsel

Jämför offerter från fastighetsskötare nära dig. Hjälp med fastighetsskötsel? Beskriv ditt uppdrag!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagFastighetsskötsel

Är du i behov av löpande fastighetsskötsel för ditt företag, BRF eller samfällighet? Hitta rätt företag som hjälper till med fastigheterna – så att all teknik och annat som rör fastigheten är i toppskick. Fyll i din förfrågan och kom i kontakt med företag som arbetar med fastighetsskötsel nära dig.

Tips: Få offerter för fastighetsskötsel

För att få så bra förfrågningar som möjligt. Beskriv vilken typ av fastighetsskötsel som du önskar få löpande hjälp med och om du representerar en bostadsrättsförening, ett företag eller en samfällighet.

  • Är uppdraget löpande eller gäller det en viss punktinsats?
  • Vilka kunskaper krävs för arbetet? El, snickeri eller det mesta inom bygg?
  • Har ni grönområden som ni även önskar hjälp med under olika säsonger?

Med en detaljerad förfrågan så kan företagen ge er en mer korrekt offert. Ett bra tips är att boka in ett möte först så företaget kan se omfattningen av din förfrågan.

Hitta bästa fastighetsskötaren

Jämför de företag som arbetar med fastighetsservice och begär gärna referenser på liknande kunder som de har på orten så du är säker på att du gör ett bra val.

Fastighetsservice bostadsrättsförening

Många som väljer att ta in offerter från fastighetsserviceföretag är bostadsrättsföreningar, förkortat BRF. De behöver i regel mer hjälp med fastighetsservice då grönytor, mekaniska delar, lampor och annat i bostadsrättsföreningen behöver tas omhand.

Bor du i en bostadsrättsförening och sitter i styrelsen? Välj då att ta in offerter och prisförslag via oss på proffs.se. Du blir då kontaktad av ett företag i taget – så att du och styrelsen i lugn och ro kan boka in en projektledare från företaget som då ser förutsättningarna kring arbetet i er BRF.

Fastighetsservice Stockholm

Söker du hjälp med fastighetsservice i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi på proffs.se har många fastighetsserviceföretag som alltid är intresserade av skicka offerter för din bostadsrättsförenings (eller samfällighets) uppdrag – oavsett om det är löpande eller om det gäller ett engångsarbete. Önskar ni hjälp löpande så blir priserna självfallet lägre och anpassade efter uppdragets storlek.

Populärt

Fastighetsservice är populärt i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.