En del av hitta.se

Jämför offerter: Köksrenovering

Jämför offerter från köksrenoveringsföretag i ditt närområde. Renovera köket? Beskriv ditt byggprojekt!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagKöksrenovering

Vill du renovera köket? Eller bara byta ut ditt kakel? Då har du hittat rätt! Med oss på Proffs kommer du enkelt i kontakt med experter som renoverar kök – rakt och rätt precis som det ska vara. Många väljer att låta ett byggföretag installera sitt nya snygga kök, oavsett om det är ett billigare eller dyrare kök. För att få fram kostnaden för installationen av köket när du väl planerat klart, beskriv då din renovering så utförligt som möjligt. Ett bra tips är att fundera på om du vill få in en extra tvättmaskin i hushållet nu när du ändå är igång!

Tips: Offerter inom köksrenovering

Tänk på att de kök- och byggfirmor som du tar in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av köksrenoveraren i detalj? Behöver du hitta mer expertis? Ofta har byggföretaget egna samarbeten med elektriker för installation av vitvaror.
  • Har du inhandlat allt material till köket? Eller ska byggfirman göra det?
  • Ska uppdraget vara slutfört ett önskat datum?
  • Vilken budget har du för din köksrenovering?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Köksrenoveringsföretaget kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Montera IKEA-kök

Många väljer att köpa sitt nya kök på IKEA. Deras kök är av hög kvalité men har ett betydligt lägre pris än många andra kökåterförsäljare. Ett moment som kan skapa lite huvudvärk är själva installationen av köket. Välj då att lägga ut installationen för ditt nya kök till ett byggföretag som installerar köket minst dubbelt så snabbt, och troligen bra mycket bättre än “hemmafixaren” . Ett byggföretag kan enkelt ordna de passbitar som krävs för att ditt IKEA-kök ska bli så snyggt som möjligt. De har även samarbeten med elektriker som du då hitta själv.

Köksrenovering i Stockholm

Söker du hjälp med att installera eller bygga ett nytt kök i Stockholm så är du inte ensam. Många i vår huvudstad renoverar köket, oavsett om det är för att det gamla är omodernt, eller att det tidigare köket helt enkelt “gjort sitt”. För de som planerar att sälja sin bostad eller sommarstuga i Stockholm så är ett nyrenoverat kök ett stort plus i kanten och det nya köket gör i regel att du får mer för fastigheten än vad du fått med ett gammalt kök. Precis som i resten av landet så är det vanligt att man anlitar ett proffs inom köksrenovering för att byta ut vitvaror, montera nytt kakel eller att skruva ihop ett IKEA-kök som du redan beställt.

ROT-avdrag för köksrenovering

Att renovera köket i en befintlig fastighet (ej nybyggnation) är berättigat till ROT-avdrag.

ROT-avdrag för köksrenovering gäller endast för det utförda arbetet och inte för materialet. Taket per år är 50.000 kronor per myndig person i hushållet – är ni två stycken så gäller alltså maxtaket 100.000 kronor i ROT-avdrag och för 30 procent av arbetskostnaden som oftast dras av direkt på fakturan.

Populärt

Att renovera köket är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.