En del av hitta.se

Jämför offerter på hemstädning

Hitta proffs till ditt projekt med proffs.se – jämför offerter snabbt och tryggt inom allt från hemstädning till renovering!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagHemstädning

Hemstädning är ofta mer prisvärt än vad många tror. Och det kan helt klart vara värt att lägga ut en del av städarbetet för att få ett roligare famlijeliv.

Att låta en professionell städare utföra en större städning – antingen löpande eller vid enstaka tillfällen – gör att du kan lägga tiden på något viktigare samtidigt som du kommer hem till en skinande ren bostad!

För dig som är mitt i karriären så kan du lägga några extra timmar på arbete eller fritid när städfirman gör sitt jobb. På så sätt kanske du till och med kan tjäna in några extra kronor samtidigt som bostaden blir skinande ren.

Tips: Få offerter på hemstädning

Tänk på att städfirmorna som du tar in offerter från behöver veta hur många kvadratmeter som ska städas och att du beskriver uppdraget så tydligt som möjligt.

  • Ska kylen och ugnen rengöras?
  • Gäller uppdraget löpande hemstädning?
  • Om du önskar en städning inför en stundande högtid, vilket datum gäller?
  • Ska golven skuras, eller räcker det med dammsugning?
  • Har du egna städprylar och rengöringsmedel, eller ska städföretaget stå för det?

Städföretaget kan helt enkelt ge dig en bättre offert om de har så mycket information som möjligt om uppdraget.

Rent hemma

Du ska känna dig trygg med att du gjort ett bra val. Städföretaget kommer ändå vara i ditt hem – så boka in ett möte med städföretaget och lär känna dom lite bättre!

RUT-avdrag

Hemstädning är berättigat till RUT-avdrag för dig som kvalificerar för det. Du får då dra av halva kostnaden för arbetet som utförs och för just hemstädning är arbetskostnaden en större utgift jämfört med kostnaderna för städmaterial – så det kan bli ett större avdrag som dras av på fakturan.

Hemstädning Stockholm

I storstaden Stockholm är hemstädning en mycket populär kategori då fler har råd att lägga ut städningen när lönerna är högre och fler har egna företag som de hellre spenderar sin tid på, än att städa hemma. I Stockholm finns väldigt många städföretag också med bra priser på städning av allt från känsliga golv till exklusiva marmorskivor som kräver ett mildare rengöringsmedel.

Hemstädning Göteborg

För dig som vill få det rent hemma utan att lyfta ett finger så finns alltid möjligheten att få hjälp med hemstädning i Göteborg via oss på proffs.se. I Göteborg så önskar många som är 65 år eller äldre mer hemstädningshjälp då det med åldern blir allt skönare att slippa storstäda huset för att få rent hemma.Och eftersom RUT-avdraget tillåter alla över 65 år att få upp till 50 000 kronor i avdrag så städas det mycket just hos svenskar över 65 år.

Hemstäd för familjer

Många familjer med barn hemma uppskattar möjligheten till RUT-avdrag för att få rent hemma. Det kan röra sig om löpande hemstädning vid ett eller fler tillfällen per månad där huset, villan eller lägenheten städas enligt överenskommet pris per kvadratmeter.

Populärt

Hemstädning är populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.