En del av hitta.se

Jämför offerter: Golvslipning

Jämför offerter från golvslipare i ditt närområde. Hjälp med golvslipning? Beskriv ditt slipjobb!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagGolvslipning

Golvslipning är en av den mest populära typerna av renovering då det ger mycket resultat till en låg kostnad. Du kan slipa nästan alla typer av golv – även betonggolv – men det absolut vanligaste är att anlita en golvslipare som är specialist på att slipa parkettgolv av ek eller plankgolv i furu.

En golvslipare vet hur golvet ska behandlas för att du ska få det önskade slutresultatet. Idag väljer många att olja in golvet eller att ytbehandla golvet med vax. I många fall så inkluderas färgpigment i blandningen för att matcha bostadens övriga stil och det önskade slutresultat kring renoveringen.

Tänk på att golvsliparna som du tar in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att all nödvändig information finns med i beskrivningen.

Få offerter: Golvslipning

  • Hur många kvadratmeter ska slipas?
  • Ska golvet behandlas på ett speciellt sätt?
  • Vilken typ av golv gäller det?
  • Hur är det behandlat idag och hur slitet är det?
  • Är finansiering ordnad och vill du påbörja projektet ett visst datum?

Slipa golv pris

Att slipa golvet är en av de mest prisvärda renoveringarna du kan genomföra då slutresultatet påverkar en stor yta av bostaden med hyfsat få arbetstimmar. Dessa timmar är dessutom berättigade för ROT-avdrag i de fall du äger fastigheten som privatperson. Att slipa golvet är oftast en bra investering då det i de flesta fall höjer värdet på bostaden samtidigt som fakturan inte brukar sluta på allt för många många kronor. Vill du ha en behandling med olja, vax eller lack så blir priset något dyrare då det kräver fler timmar och även inköp av rätt produkter. Golvsliparen kommer att ge dig en bättre offert och ett rimligt pris när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Slipa parkettgolv

Det är vanligt att slipa parkettgolv – ofta i ek – och de flesta som slipar golv utför just golvslipning av parkettgolv, men det är viktigt att du tar reda på om just ditt parkettgolv klarar av en slipning.

Har parkettgolvet en för tunn yta av trä så är det bättre att anlita en golvläggare som får lägga in ett nytt parkettgolv. Har du ett parkettgolv som tål att slipas, beskriv då vilken typ av trä som golvet består av och om även tjockleken på träytan som ska slipas (om du vet det).

Golvslipning Stockholm

Vill du slipa golv i Stockholm? Då har du hittat rätt. Hos oss kommer du enkelt i kontakt med golvläggare som arbetar i hela Stockholm. I Stockholms län är golvslipning ofta populärt vid renovering efter att man köpt en ny bostad, och det är även populärt inför en försäljning av bostaden eller om man har djur som sliter en hel del på golvet.

Golvslipning Göteborg

Vill du hitta en golvläggare i Göteborg? Då har du hittat rätt. Via Proffs kan du enkelt beskriva hur du vill slipa ditt golv och du kommer då i kontakt med golvläggare i Göteborg som ger dig pris på ditt golvslipningsuppdrag. I Göteborg är det många som vill slipa golvet inför en försäljning av bostaden eller sommarstugan – men det är även många vars husdjur (och kanske småbarn) som slitit en hel del på golvet så att det behöver slipas för att se vackert ut.

ROT-avdrag för golvslipning

Äger du bostaden eller sommarstugan så kan du använda ROT-avdraget för att slipa golvet. ROT-avdraget ger dig ett trettioprocentigt avdrag på arbetskostnaden, och är du över 18 år kan du nyttja ROT-avdraget upp till 50.000 kronor per år. Är ni två som äger bostaden så kan ni båda maximalt nyttja 100.000 kronor per år i avdrag. Mer info om hur mycket du kan få baseras på årsinkomsten och därför hittar du mer information hos Skatteverket.

Populärt

Att slipa golv är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.