En del av hitta.se

Hitta rätt golvläggare

Jämför offerter från golvläggare nära dig. Hjälp att lägga nytt golv? Beskriv ditt golvprojekt!

Uppskatta i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagGolvläggare

Söker du hjälp med golvläggning? Via Proffs.se hittar du enkelt rätt golvläggare som lägger allt från parkettgolv till laminatgolv. Många väljer att anlita en duktig golvläggare för att få billiga och snygga golv i hemmet, kanske i sutterängvillans nedervåning, i din hall eller för att få ett gummigolv på plats i ditt garage. De som önskar en mer klassisk känsla tenderar att lägga ekparkett, eller vackra brädgolv i furu. Ett klassiskt stiltips är att välja det golv som passar din byggnads stil.

Oavsett vad du önskar att lägga så har vi anslutna golvläggare som kan se till att ditt slutresultat blir så bra som möjligt. Även vid läggning av parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv.

Tips: Offerter inom golvläggning

Tänk på att de golvläggare som du tar in prisförslag från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad ska utföras av golvläggaren i detalj? Behöver du hitta mer expertis?
  • Hur många kvadratmeter ska läggas?
  • Vill du även ha nya golvsocklar?
  • Ska golvet behandlas på ett speciellt sätt?
  • Är finansiering ordnad och vill du påbörja projektet ett visst datum?

Golvläggaren kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Priser golvläggning

De prisunderlag vi har är tagna från Stockholm, och behöver inte nödvändigtvis gälla i just din kommun.

Beroende på material och vilken typ av metod som används för golvläggningen så ligger priset på mellan 300 till 850 kronor per kvadratmeter. Som du ser så skiljer sig priserna åt rätt mycket beroende på material och metod – det är därför viktigt att du specificerar i detalj vad du önskar ha hjälp med – och om ditt material redan är inköpt eller om golvläggaren ska beställa in golv åt dig.

Golvläggare Stockholm

Om du letar efter duktiga golvläggare i Stockholm så finns det många aktörer i just Stockholm som har lång erfarenhet av golvläggning. Begär då gärna referenser – vilket det oftast finns gott om – i synnerhet om ditt golvuppdrag är av en svårare karaktär.

I Stockholm läggs det ofta parkettgolv, fiskbensparkett och massiva furugolv. Skriv gärna om du önskar ha en nöjd-kund-garanti på din golvläggning. Flera golvläggare erbjuder garantier på det utförda arbetet och garantin kan sträcka sig upp till 10 år!

Vill du hitta en duktig golvläggare i Stockholm så fyller du i vårt formulär och tar i lugn och ro in offerter från golvläggare nära dig.

Lägga klickgolv

Hur svårt är det att lägga ett klickgolv och hur mycket kostar det? En erfaren golvfirma gör jobbet betydligt snabbare och även bättre än om du lägger klickgolvet själv. Är det ett klickgolv med en enklare arbetsmetod så är priset cirka 360 kronor per kvadratmeter, men det kan även vara både billigare eller dyrare beroende på dina förutsättningar, var du bor, och vilket proffs du väljer att anlita.

Isolera golv

För att isolera under ditt golv så krävs det att man bryter upp de massiva brädorna eller golvspånskivorna under ditt klickgolv. Har du en betongplatta under så blir projektet avsevärt mycket större och då behöver du bila upp betongplattan för att isolera och sedan gjuta en ny.

Beroende på dina förutsättningar så skiljer sig priserna åt för det tänkta arbetet. För att veta exakt hur mycket det kostar att isolera ditt golv och lägga in ett nytt – ta in offerter från flera företag som får komma på hembesök så de ser ditt projekts förutsättningar.

ROT-avdrag för golvläggning

Äger du bostaden eller sommarstugan så kan du med fördel nyttja ROT-avdraget för att lägga ditt nya golv. ROT-avdraget ger dig ett avdrag på arbetskostnaden till 30 procents “rabatt” och du som är över 18 år kan nyttja ROT-avdraget upp till 50.000 kronor per år. Är ni två i bostaden så kan avdraget då bli det dubbla. Mer information om hur mycket du kan nyttja baseras på din årliga inkomst, därför hittar du mer information hittar du hos Skatteverket.

Populärt

Att lägga nya golv och anlita en golvläggare är mycket populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.