En del av hitta.se

Jämför offerter: Flyttstädning

Jämför offerter från städfirmor i ditt närområde. Vill du slippa flyttstädningen? Beskriv ditt städuppdrag!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagFlyttstädning

Flyttstädning är skönt för dig som vill slippa stressen med städning mitt i flytten. Och det kan vara en riktigt bra tjänst för dig som vill fokusera mer på allt annat viktigt som behöver göras när du ska flytta till en ny bostad.

Att låta ett städföretag utföra en större städning av ditt hus, villa eller lägenhet gör att du kan lägga mer energi på att inreda den nya bostaden, sälja eller köpa nya möbler, eller att bara göra något roligare med de timmar som du slipper lägga på flyttstädning.

Tips: Få offerter inom flyttstädning

Tänk på att städfirmorna som arbetar med flyttstädning behöver veta hur många kvadratmeter som ska städas och att du beskriver uppdraget så utförligt som möjligt.

  • Ska precis allt rengöras eller har du redan städat en del av bostaden?
  • Har din bostad en eller två våningar?
  • Vilket datum önskar du flyttstädning?
  • Finns det finare sten, marmorbänkar, eller annat som inte tål starkt rengöringsmedel?
  • Har du egna städprylar och rengöringsmedel, eller ska städföretaget stå för det?

Städföretaget kan helt enkelt ge dig en mer korrekt offert om de har så mycket information som möjligt om uppdraget.

Hitta bästa städfirman

Du ska känna dig trygg med att du gjort ett bra val och du ska kunna känna dig säker på att du lämnar över bostaden i absoluta toppskick. Så boka in ett möte med städföretaget och lär känna dom lite bättre – om det inte räcker med kontakt över telefon och/eller e-post.

Flyttstädning pris

Flyttstädning är berättigat till RUT-avdrag för dig som kvalificerar in för det, och du får då dra av halva priset för arbetet som utförs. För flyttstädning är arbetskostnaden en betydande del av den totala utgiften jämfört med kostnaderna för städmaterial och rengöringsmedel – så det kan bli ett större avdrag som dras av på fakturan.

Flyttstädning Stockholm

I Stockholm är flyttstädning väldigt populärt då många har råd att lägga ut flyttstädningsarbetet samtidigt som de flesta hellre vill spendera sin tid på annat som rör flytten. I Stockholm finns många städfirmor – och det leder i sin tur till bra priser på städning av hela huset eller lägenheten i samband med att du flyttar.

Flyttstädning Göteborg

I Göteborg så är det populärt att använda vår offerttjänst när du ska hitta en duktig städfirma som hjälper till med flyttstädning i Göteborg. Via oss får bostadsägaren det skinande rent i det gamla hemmet utan att lyfta ett finger – och varje år ser vi till att hjälpa hundratals personer i Göteborg att hitta rätt städföretag för olika typer av flyttstädningsprojekt.

Populärt

Flyttstädning är populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.