En del av hitta.se

Hitta rätt flyttfirma

Jämför offerter från flyttfirmor i din kommun. Hjälp med flytten? Beskriv ditt flyttuppdrag!

Ange postnummer

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagFlytthjälp

Flyttfirma

Letar du efter en flyttfirma? Då har du hittat rätt! En flytt är ofta tung och mödosam, så därför kan det vara skönt att anlita en flyttfirma så att du slipper alla tunga lyft. Fokusera på något roligare istället som rör flytten – beskriv ditt flyttuppdrag och välj den flyttfirma som känns bäst!

Tips: Offerter inom flytthjälp

Tänk på att de flyttfirmor som du begär in offerter från vill veta ungefär hur många flyttkartonger och stora möbler som ska med så de kan räkna ut hur stor lastbil som behövs för flytten.

  • Vad ska utföras av flyttfirman i detalj? Har du packat lådor innan?
  • Ställer du även upp som bärhjälp eller vill du kanske inreda nya stället?
  • När ska flytten ske?
  • Från A till B, var flyttar du ifrån och vart ska flytten ske?
  • Bor du i lägenhet? Om “ja”, på vilken våning?
  • Vill du köpa eller låna flyttlådor?

Flyttfirman kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Flyttfirma pris

Det är viktigt att priset inte drar iväg för flytten. Då är det bra att kräva ett fast pris för din flytt, som sedan undertecknas i ett kontrakt för att priset ska stanna där. Vid möjliga extra kostnader så kan flyttfirman kontakta dig för att få de nya avgifterna godkända.

Flytthjälp

Flytthjälp är en tjänst som tilltalar de flesta som ska flytta. Oavsett om du är yngre eller äldre så kan det vara skönt att lägga ut en stor del av flytten till en flyttfirma nära dig. Då får du bärhjälp, kartonger, skyddsfiltar och stark arbetskraft som kan flytta det mesta. Från pianon till tunga ekmöbler!

Ansvarsförsäkring

Se även till att flyttfirman har ansvarsförsäkring ifall något skulle hända med bohaget under din flytt.

Populära platser för flytthjälp:

Flytthjälp Stockholm

Är det dags att packa ihop och flytta i Stockholm? Anlita proffs för att få flytthjälp! Med fast pris på flytten och ansvarsförsäkring kan du i lugn och ro åka till ditt nya boende samtidigt som flyttkarlarna packar. Beskriv ditt projekt i formuläret ovan så kan du jämföra offerter från flyttfirmor som arbetar i hela Stockholmsområdet.

Flyttfirma Göteborg

Letar du efter en flyttfirma i Göteborg? Bra! Här är det vanligt att anlita en duktig flyttfirma för en kvalitetsflytt och eftersom det finns många aktörer på marknaden så blir priset bättre. Då får du flytthjälp inom hela Göteborg och ofta även om du ska flytta till en annan stad. Flyttfirman i Göteborg hjälper dig oavsett om du bor på 7 trappor i en lägenhet eller i ett hus utanför stan.

Flyttfirma Örebro

Behöver du hitta ett flyttproffs i Örebro? Via oss kommer du enkelt i kontakt med bra flyttfirmor för din kvalitetsflytt. Ett tips är att be om fast pris och gå igenom punkterna ovan för att få en så korrekt prisbild som möjligt i offerten. När du söker flytthjälp från en flyttfirma i Örebro så kräv alltid ansvarsförsäkring.

Flyttfirma Helsingborg

Söker du efter en prisvärd flyttfirma i Helsingborg? Vi hjälper varje år över 30 användare att hitta den bästa flytthjälpen i Helsingborg. Slipp tunga lyft och små lastbilar, med en flyttfirma så får du mycket för pengarna. Särskilt nu när flytthjälp kvalificerar in för RUT-avdrag!

Flyttfirma Västerås

Vill du hitta en riktigt bra flyttfirma i Västerås? Då har du hittat rätt. Vi har en mängd flyttfirmor som arbetar i Västerås och i Mälardalen. Se till att kräva ansvarsförsäkring för ditt flytthjälpsuppdrag. Det är alltid bra att ha om någonting går fel under din Västerås-flytt!

Flyttfirma Lund

Vi har flera flyttfirmor i Lund anslutna till proffs.se. Så beskriv ditt projekt så får du en kvalitetsflytt till rätt pris.

Med RUT-avdraget så kan ditt flytthjälpsuppdrag bli ännu billigare. Ett tips är att beskriva din flytthjälp noga så flyttfirman i Lund kan räkna på den exakta kostnaden och hur stor lastbil som krävs för just din flytt.

De räknar även på dieselkostnaden mellan flyttställe A och flyttställe B, så därför ska du även beskriva vilken adress i eller utanför Lund som flytten går till!

RUT-avdrag för flytthjälp

Nu kan du få halva arbetskostnaden avdragen på fakturan tack vare RUT-avdraget. Sedan några år tillbaka så kvalificerar även flytthjälp in som en RUT-tjänst vilket gjort att många väljer att lägga ut flytten när det är mer prisvärt. Mer information om just RUT och flytthjälp hittar du på Skatteverket.

Populärt

Att anlita flyttfirmor hos oss är även populärt i städer som Linköping, Norrköping, Uppsala och Umeå. Via oss hittar du rätt flyttfirma för ditt flyttprojekt!


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.