En del av hitta.se

Få offerter: Fastighetsservice

Jämför offerter från fastighetsskötare i ditt närområde. Fastighetsskötsel för företag eller BRF? Beskriv projektet!

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagFastighetsservice

Är du i behov av fastighetsservice för ditt företag, BRF eller samfällighet? Hitta rätt företag som hjälper till med fastigheterna och ser till så att all teknik och annat är i ett bra skick. Fyll i din förfrågan och kom i kontakt med fastighetsservicebolag nära dig.

Tips: Få offerter inom fastighetsservice

För att få så bra förfrågningar som möjligt, beskriv vilken typ av fastighetsservice som du önskar få löpande hjälp med och om du representerar en bostadsrättsförening, ett företag eller en samfällighet.

  • Är uppdraget löpande eller gäller det en punktinsats?
  • Vilka kunskaper krävs för arbetet? El, snickeri eller det mesta inom bygg?
  • Har ni grönområden som ni även önskar hjälp med vid olika säsonger?

Med en detaljerad förfrågan så kan företagen ge er en mer korrekt offert. Ett bra tips är att boka in ett möte först så företaget kan se omfattningen av ditt uppdrag.

Hitta bästa företaget

Jämför de företag som arbetar med fastighetsservice och begär gärna referenser på liknande kunder nära dig, så att du är säker på att er BRF, samfällighet eller företag gör ett bra val.

Fastighetsservice bostadsrättsförening

Många som väljer att ta in offerter från fastighetsserviceföretag är bostadsrättsföreningar, förkortat BRF. De behöver i regel mer hjälp med fastighetsservice när grönytor ska skötas om och när mekaniska delar, lampor och annat kring bostadsrättsföreningen behöver repareras eller bytas ut.

Bor du i en bostadsrättsförening och sitter i styrelsen? Välj då att ta in offerter och prisförslag från oss på proffs.se. Du blir kontaktad av ett företag i taget så att ni i lugn och ro kan boka in en projektledare för att visa upp er förening och vad ni önskar pris på.

Fastighetsservice Stockholm

Söker du hjälp med fastighetsservice i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi på proffs.se har många fastighetsserviceföretag som alltid är intresserade av att offerera för din bostadsrättsförenings (eller samfällighets) uppdrag – oavsett om det är löpande eller om det gäller ett engångsarbete. Önskar ni hjälp löpande så blir priserna självfallet lägre och anpassade efter uppdragets storlek.

Populärt

Fastighetsservice är populärt i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i de flesta andra kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.