En del av hitta.se

Hitta rätt arkitekt

Jämför offerter från arkitekter nära dig. Vill du anlita ett arkitektproffs? Beskriv ditt byggprojekt!

Ange i kvadratmeter

En bra och tydlig beskrivning ökar möjligheten till bra svar

En budget hjälper oss att hitta rätt företagArkitekt

Få experthjälp med ditt byggprojekt. Anlita en arkitekt via oss så vet du att din skiss inte saknar någonting viktigt (eller smart) som kan sänka kostnaderna för ditt byggprojekt.

En arkitekt är både arbetar med planering av allt från hus till flerfamiljshus. Därför är det alltid bra att ha med en arkitekt när du har en nybyggnation på gång. Kanske har du glömt någonting i din planritning – eller kanske har arkitekten egna bra idéer som du kommer att älska. Exakt vad du och arkitekten jobbar fram tillsammans så kommer du vara glad över att din arkitekt hjälpt dig med allt från bygglovsritningar till smartare design och bättre placeringar av allt från kök till värmesystem.

Tips: Offerter från arkitekter

Tänk på att de arkitektfirmor som du tar in offerter från vill veta de mått som gäller (ex. kvadratmeter) och att uppdraget beskrivs i detalj.

  • Vad behöver du hjälp med? Önskas hjälp med bygglovsritning eller även design?
  • Vill du att arkitekten ska ta fram ritningar i 2D och 3D?
  • Vad är budgetens maxtak för arkitektens inblandning i byggprojektet?
  • Har du önskemål om antal års erfarenhet?

Arkitekten eller arkitektbyrån kommer att ge dig en bättre offert när du kan erbjuda dom ett så detaljerat underlag som möjligt i din projektbeskrivning.

Arkitekt Stockholm

Letar du efter en arkitekt i Stockholm? Toppen! För i Stockholm arbetar många arkitekter som kan hjälpa dig med din nybyggnation eller tillbyggnad.

I vår huvudstad byggs det även en hel del hus, hyres- och bostadsrättsprojekt vilket gör att du enkelt kommer i kontakt med flera arkitekter som du kan jämföra offerter från.

I Stockholm finns även arkitekter som kan arbeta med allt från möbelformgivning och stadsplanering till arkitekter som arbetar med miljökonsekvensanalyser.

Populärt

Att anlita arkitekter är populärt i storstadsområden som Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men även i flera andra större kommuner runt om i Sverige.


Rätt företag

Hos oss är alla redan med, och det gör att du har större chans att hitta rätt företag!

Rikstäckande

Vi är starkast i större städer men täcker hela vårt avlånga land med anslutna företag.

Jämför offerter

Jämför företagens prisförslag i lugn och ro. Så att du är säker på att du gjort ett bra val.