Bygglet Logo

Proffs från Bygglet?
Få fler uppdrag!

Varje månad får vi in tusentals kundförfrågningar inom en mängd olika branscher. Bygglet bjuder alla anslutna Bygglet-företag på första månaden!

Ange ditt organisationsnummer/företagsnamn och telefonnummer så ringer vi upp och berättar mer!

Rikstäckande

Vi kan leverera nya kunder till företag – från norr till söder

Schysstare avtal

Bättre priser erbjuds till alla våra proffskunder!

Lägre konkurrens

Hos oss är du ensam för stunden när du väl gjort ett köp.

Hitta nya kunder

Varje dag får vi in hundratals förfrågningar inom en mängd olika branscher, lämna dina uppgifter så berättar vi mer om hur vår tjänst kan ge ditt företag fler bra uppdrag.

Tillvalstjänster

När du känner dig varm i kläderna så har vi flera tillvalspaket som gör att ditt företag kan ”gå före i kön”. Lämna ditt telefonnummer ovan så berättar vi mer om våra paket.

Så här enkelt är det

  • Du lämnar ditt telefonnummer på den här sidan. Vi kontaktar dig och berättar mer.

  • Efter samtalet så ser vi till att du får rätt kategoribevakningar i områden där ditt företag önskar uppdrag – helt kostnadsfritt.

  • Vi skickar förfrågningar till dig och du har nu chansen att köpa kontaktuppgift vid intresse!

Våra kategorier

Vi täcker Bygg och Hantverkare, Städning, Mark- och Trädgård, Flytt och Transport, Ekonomi och Juridik, Arkitekt och Inredning, Data och IT, Catering och Event samt Marknadsföring mot privatpersoner och företag.

Det finns även några övriga kategorier, se alla underkategorier här. Vi kommer utöka med fler kategorier om vi tror att det finns en efterfrågan. Så om du har några bra idéer om passande kategorier så kontakta oss.